The Lodge Trysil  | utbygger

attraktiv og sentral plassering

Den attraktive og sentrale plasseringen på Turistsenteret med tur og skiløype gjennom tomten har lagt premissene for utviklingen av The Lodge Trysil. 

Basert på tomtens beliggenhet og med lang erfaring fra drift og utvikling av turistdestinasjon Savalen har vi lagt vekt på følgende momenter for utviklingen av prosjektet.

Arkitektur/interiør

Anlegget har utvendig elementer fra nabo-hotellet Radisson Blu og er tilpasset den unike tomta på en optimal måte med en lukket glassbro over tur og skiløypa. Innvendig en koselig «lodgepreget» lobby, noe som også gjenspeiler fargevalgene i de ulike møbelpakkene. Møbler som er utvalgt for å tåle utleie over lang tid.

tilrettelagt for eierne

Med kort vei til alle aktivitetene hele året, felles lobby, direkte utgang fra ski og sykkelrom, lukket garasjeanlegg,  samt en gunstig driftsform som tar seg av det praktiske, er det tilrettelagt for at eierne kun kan nyte ferien på fjellet.

sikker investering

Leilighetenes attraktive plasseringen, samt utforming gjør de til populære utleie-enheter. Skistar alene har siden 2005 investert 922 millioner i skianlegget og har sammen med andre investorer store planer de neste årene.

Ny flyplass i Sälen åpnet i desember 2019, kun 40 minutters kjøring fra Trysil, gir tilgang til et mye større marked. Alt dette er et bra utgangspunkt for sikker leieinntekt og verdistigning i årene framover.

Trond Ola og Per Morten Hektoen
The Lodge Trysil AS

fakta om prosjektet

Utbygger:
The Lodge Trysil AS

Kontaktinformasjon for salg:
PTH Eiendom AS v/Terje Meisingseth
terje@ptheiendom.no
+47 932 56 206

Arkitekt:
Hegglund & Koxvold

Interiørarkitekt:
Interiørplan AS

 

113 leiligheter fordelt på flere byggetrinn
Lukket garasjeanlegg
Bygg A ble overlevert i mars 2019
Bygg B ble overlevert i desember 2020

The Lodge Trysil  | Arkitekten

HKarkitekter

HKarkitekter tegnet nabo-hotellet Blu i 2008 og har hentet god inspirasjon fra dette i utviklingen av The Lodge Trysil.

The Lodge er formet som 2 bølgende, parallelle bygningskropper i syd-nord retning. Dette gir optimale sol-forhold for leilighetene på hver side av tur- og skiløypa som skjærer gjennom eiendommen i lengderetning. Løypetraseen bringer på en sjelden god måte friluftsaktivitetene inn i prosjektet og knytter leilighetene rett ut i alpin bakkene og skiheisanlegget.

De to bygningskroppene er spennende koplet sammen med lukket glassbro over skiløypa. Her knyttes alle de 113 leilighetene til hoved adkomsten med lobby- og resepsjonsområdet, og til servicerom inkl. smørerom, sykkelparkering, mv. innendørs parkering mv.

Byggene er basert på en videreført tradisjonell lokal byggeskikk. Bebyggelsen er solid og skal bli værbitt, for å være en del av fjellmiljøet og med solid materialbruk i god design.

Leilighetene er varierte i størrelse og plassering i byggene. De er moderne, lyse med store vindusflater som vender ut på private balkonger og variert utsikt til skogsterrenget, ut mot dalen og til fjellområdet omkring.

The Lodge Trysil vil være en svært god base, og tilholdssted for aktive familier i alle aldere, i et fritidseldorado under stadig utvikling.

Tore Koxvold, HKarkitekter

The Lodge Trysil  | INTERIØR OG MØBLERING

Interiørplan AS

Interiørplan AS, Oslo, har hatt oppdraget med å designe interiør- delen på The Lodge Trysil.

Vi har tidligere designet interiøret på Radisson Blu, Trysil sammen med HK arkitekter i 2009 og Park Inn Mountain Resort Trysil i 2011.

Leilighetene i The Lodge Trysil er tenkt moderne, lett rustikk med inspirasjon fra naturen og fjellet. Bruk av eik, skifer og ullstoffer, med gode varme farger.

Lobby og ankomstrom tenkes naturinspirert.

Sittemøbler laget av tømmer/hel-ved, vevde veggtepper og dekor fra ellheimen som ski, truger etc.

Den høye fondveggen i skifer blir spennende belyst med up lights.

Det er laget en møbelpakke med 2 ulike farge alternativer som man kan velge i for de ulike leilighetene.
Se egen beskrivelse for detaljer møbleringspakke med farger.

Interiøret vil være en god ramme for godt opphold på The Lodge Trysil.

Einar Salomonsen, Interiørplan AS